Nákupní košík je prázdný

Třínápravový výměnný systém s překládací nástavbou jezdí na východě Čech

Čtvrtek 07.09.2017

Překládací vozy Annaburger patří mezi průkopníky překládání obilí v ČR. Mnoho zákazníků využilo možnosti zakoupit výměnný systém s překládací nástavbou, a zvýšit tak využití podvozku v průběhu roku. Obrovskou výhodou výměnných systémů Annaburger je identická velikost nástaveb jako u jednoúčelových strojů, a to u většiny nástaveb. Možnost pořízení překládací nástavby o objemu 36 m3 je tedy světový unikát.

A právě taková nástavba spolu s výměnným podvozkem Annaburger HTS 33.79 si letos našla zákazníka ve východních Čechách. Podvozek HTS 33.79 je standardně dodáván na hydraulicky odpružených nápravách BPW, s hydraulicky odpruženou ojí a hydraulickým nuceným řízením. Na tento kus si zákazník objednal pneumatiky Michelin 710/50 R26,5, které zaručují ochranu půdy před nežádoucím zhutněním.

Samotná nástavba má objem 36 m3, rolovací plachtu, tenzometrické váhy s displejem a překládací šnek o průměru 550 mm a s výkonem 15 tun za minutu. Tenzometrické váhy jsou velmi užitečná záležitost, protože umožňují velice přesné naložení odvážejících návěsů, což ocení především řidiči kamionů.

Výměnný systém samozřejmě nezůstal s jedinou nástavbou. Druhá nástavba je cisterna o objemu 21 m3, která bude sloužit jako návoz vody k postřikovači. Pro zákazníka to byl čtvrtý Annaburger, který historicky zakoupil. A nebyl poslední. Přejeme mnoho spokojenosti a hodně přeložených tun!


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás