Nákupní košík je prázdný

Společnost Mydlářka a.s. používá dvě cisterny Annaburger HTS 33.27

Pondělí 22.06.2015

Cisterna Annaburger HTS 33.27 představuje to nejlepší z vývěvových cisteren Annaburger, co lze zakoupit. Standardní výbava přesahuje i teoretické možnosti některých konkurentů. Především hydropneumatické odpružení náprav mnoho konkurentů ani nenabízí, u modelu HTS 33.27 je ve standardu, včetně hydraulicky odpružené oje a zvedací přední nápravy. Ve standardu je i hydraulické nucené řízení, bez čehož se takto velký stroj vůbec nedá provozovat.

Cisterna je dále obuta do pneumatik Michelin Cargo XBib 650/65 R30,5, v základu je vybavena komfortním elektrohydraulickým ovládáním. K plnění slouží pneumaticky ovládaný vrchní otvor a stranový otvor o průměru 150 mm. Při cestách na dlouhé vzdálenosti je důležité vzduchové míchání, které zamezuje usazování kejdy v cisterně. Proto toto zařízení na cisterně v Mydlářce nechybí. Pro aplikaci jsou obě velké cisterny vybaveny napevno připevněným hadicovým aplikátorem o záběru 12 metrů.

Na novou cisternu HTS 33.27 jsme se byli podívat v červenci loňského roku, pár týdnů po jejím nasazení do provozu. V tu dobu byla cisterna nakrátko agregována s traktorem John Deere 7270R, prvním takovým v České republice. Jelikož se jedná o traktor, který je určený pro agregaci s třínápravovou dopravní technikou, tato zkouška nás velmi zajímala. Nutno říci, že kombinace to byla opravdu slušivá. Traktor í díky velkým pneumatikám a hydropneumatickému odpružení cisterny neměl s agregací žádný problém.

Cisterny do společnosti Mydlářka a.s. dodala společnost Daňhel Agro a.s., náš partner v oblasti středních a jižních Čech.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás