Nákupní košík je prázdný

Poslední stroj v tomto roce dorazil do Čížkovic

Pátek 20.12.2013

Není to tak dlouho, co jsme na stránkách upozorňovali na nabídku použitých překládacích vozů Annaburger, které byly k dispozici v Německu za skvělé ceny. Neuplynul ani týden a jeden z těchto vozů dorazil do České republiky. Další zájemci nemusí zoufat, ještě čtyři překládací vozy v Německu zbývají.

Překládací vůz Annaburger HTS 22.16 má objem 28 m3, je vybaven překládacím šnekem o průměru 550 mm, který dokáže přesypat 15 tun obilí za minutu. Vůz je hydraulicky odpružen. Díky tomu bude mít vůz skvělé jízdní vlastnosti i v těch nejnáročnějších podmínkách. Vůz je vybaven také rolovací plachtou, hydraulicky naklápěnou klapkou na šneku a hydraulickým pohonem šneku pro plnění minerálních hnojiv či osiv. Další raritou jsou pneumatiky Alliance 390 v rozměru 800/45 R26,5. Jedná se o nejširší pneumatiky na jakémkoliv překládacím voze Annaburger v ČR.

Tento speciál zajistí rychlou překládku obilí, obslouží až 3 sklízecí mlátičky a to vše při minimálním tlaku na půdu. Na jaře a na podzim může být využit pro dovoz hnojiva k rometadlu Güstrower, které zákazník vlastní. Překládací vůz prodala firma Strom Sever soukromému zemědělci nedaleko Roudnice nad Labem. Přejeme zákazníkovi mnoho spokojenosti s překládacím vozem Annaburger.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás