Nákupní košík je prázdný

Pokračuje přerozdělování Annaburgerů novým majitelům...

Čtvrtek 21.03.2013

Jaro se letos trochu zpožďuje, tak je alespoň čas dodat stroje, které se hned na jaře zapojí do zemědělských prací. Aplikační ramena s rozstřikovacími hlavami budou namontována na výměnný systém HTS 22.79 ze ZS Skalsko. Pro tuto společnost je to již několikátý takový aplikátor, další je provozován v ZS Bukovno. Tyto aplikátory najdou uplatnění na jaře při přihnojování obilí, neboť je možné jet cisternou v kolejových meziřádcích a kejda je rozstříknuta na záběr cca 24 metrů. Z této aplikace Vám brzy přineseme reportáž.

Cisterny Annaburger o objemu 12 kubíků jsou poměrně raritní záležitostí, ale stále si nacházejí své zákazníky. Cisterny jsou ideální pro přívoz DAMu k postřikovači. Díky laminátové nádrži a nerezovým dílům nepodléhají korozi a v této třídě masivní rám a robustní nápravy zaručují dlouhou provozní spolehlivost při přepravě DAMu, který má objemovou hmotnost cca 1,3 tuny na 1 m3. Tato cisterna putovala k zákazníkovi na jížní Moravu.

Výměnný systém HTS 22.79 není třeba představovat, v České republice jich jezdí téměř 150. Náš předváděcí výměnný systém si zákazníci dobře prohlédli na výstavě Techagro a dnes již je u nového majitele ve východních Čechách. Překládací nástavba o objemu 28 m3 bude obsluhovat dvě sklízecí mlátičky, dále bude na podvozek dodáno rozmetadlo na hnůj. Výměnný systém je vybaven hydropneumatickým odpružením podvozku a oje a má velice pěkné pneumatiky Michelin Cargo XBib 710/55 R26,5.

Všem majitelům přejeme mnoho úspěchů a spokojenosti s technikou Annaburger a děkujeme, že se na nás opět obrátili. Pro každého z nich je to již několikátý stroj Annaburger.

 


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás