Nákupní košík je prázdný

Podařená výstava na Hadačce...

Sobota 12.07.2014

Výstava na Hadačce se koná pravdidelně na konci června ve stejnojmenné obci nedaleko od Kralovic v okrese Plzeň sever. Patří k největší regionálním výstavám v západních Čechách a každoročně tam lze vidět velké množství zemědělské techniky.

Letos jsme návštěvníkům ukázali po jednom zástupci od tří významných firem, které zastupujeme na trhu v České republice. Firmu Annaburger reprezentoval návěs s výtlačným čelem Annaburger HTS 22.17 Schubmax Plus. Jednalo se pravděpodobně o nejlépe vybavený návěs na výstavě. Délka korby je 7,6 m, základní objem činí 31 m3, s nástavky až 38 m3. Vůz má desetitunové nápravy BPW s hydropneumatickým odpružením, pneumatiky Michelin Cargo XBib 600/55 R26,5 a hydraulicky odpruženou oj. Návěs budil pozornost především svou robustní konstrukcí.

Firmu Krampe zastupoval velice populární model Big Body 650 v provedení jako dvoustranný sklápěč. Návěs byl odpružen parabolickými pružinami s nosností 32 tun, nápravy ADR mají nosník 150 x 150 mm, brzdový buben 420 x 180 mm a na voze snad nikdo nečekal jiné pneumatiky, než Michelin 600/55 R26,5. Korba je dlouhá 6,5m a s nástavky 60 cm se objem vozu šplhá až na 31,5 m3.

Posledním vystaveným strojem bylo rozmetadlo na minerální hnojiva Güstrower GDK 7.000. O tato rozmetadla je poslední dobou velký zájem. Jejich kouzlo spočívá jednak ve velmi přesné aplikaci díky řetězovému dopravníku, ale také v jejich objemu, který jim umožňuje pracovat dlouho bez nutnosti plnění. A když se to celé spojí s faktem, že rozmetadlo krom minerálních hnojiv umí aplikovat i vápence, tak je dílo téměř dokonáno. Rozmetadlo bylo obuto do pneumatik Alliance A380 s rozměrem 650/65 R30,5, mělo parabolicky odpruženou nápravu, hydraulické hraniční hnojení a rolovací plachtu. samozřejmostí je dnes H rozmetací ústrojí, které dokáže rozmést garantovanou močovinu na záběr až 36 metrů.

Děkujeme společnosti Kralovická zemědělská a.s. za pozvání na výstavu a všem, kteří náš stánek navštívili.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás