Nákupní košík je prázdný

Pan Lojka využívá ve službách skvěle vybavené rozmetadlo Annaburger

Pátek 09.07.2021

Firma Lojka s.r.o. se zabývá poskytováním služeb v zemědělství, a to už 15 let. Kromě lisování slámy do hranatých balíků je důležitou činností rozmetání hnoje, vápenců a kompostů pomocí rozmetadla Annaburger. První rozmetadlo Annaburger - model HTS 22.04 - zakoupil pan Lojka v roce 2012. O 4 roky později bylo rozmetadlo nahrazeno modelem HTS 20.04 a letos došlo k další obměně. Typ rozmetadla zůstal zachován, ale výbava se dramaticky změnila.

Nové rozmetadlo HTS 20H.04, které pan Lojka obdržel v březnu, je nejlépe vybavené jednoúčelové rozmetadlo Annaburger v ČR. Oproti jeho poslednímu stroji je nové rozmetadlo vybaveno dvěma řetězovými dopravníky a přepracovaným jištěním rozmetacího ústrojí. Dalším zásadním rozdílem ve výbavě je hydraulicky odpružený podvozek, což je veliká rarita u jednoúčelových rozmetadel hnoje. Díky tomuto odpružení je rozmetadlo vybaveno pneumatikami Michelin 710/50 R26,5. Zvedatelná náprava je samozřejmostí všech rozmetadel 20.04.

Korba stroje je dlouhá 6,3 m a bočnice byly na přání opatřeny kompostovacími nástavky o výšce 40 cm. Rozmetací ústrojí s dvěma frézovacími válci s výměnnými noži a dvěma rozmetacími talíři s šesti lopatkami zajišťuje skvělé drobení a rovnoměrný aplikační záběr 24 metrů. Rozmetadlo je dále vybaveno hydraulickou mezistěnou, hydraulickým hraničním hnojením, ližinami na vápno, ISOBUS ovládáním a automatickým mazáním.

Těší nás důvěra, kterou pan Lojka do techniky Annaburger už třikrát vložil. Jsme přesvědčeni, že rozmetadla fungovala skvěle také díky precizní a zodpovědné obsluze. Všechny stroje Annaburger pan Lojka zakoupi od Ing. Denemarka, našeho prodejce v oblasti.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás