Nákupní košík je prázdný

Nový Teleliner pro společnost Agro 2000

Středa 05.02.2014

Model HTS 22.07 má délku ložné plochy 6,8 metru, což je u dvounápravových rozmetadel rekordní hodnota a některé firmy těchto čísel dosahují stěží i na tridemu. Výška bočnic je 1,2 m, pokud jsou bočnice zatažené, objem rozmetadla je tedy necelých 19 m3. Rozmetadlo je v základu vybaveno tříválcovým frézovacím ústrojím, které materiál perfektně rozdrobí a rozmetací talíře jej rozmetou až na 24 metrů.

Vůz je možno přestavit na senážní vůz na odvoz senáže či siláže. Bočnice se hydraulicky vysunou a rozmetací ústrojí se vymění za zadní čelo. Přestavba trvá cca 30 minut. Objem senážního vozu je cca 33 m3. Zvýšení objemu lze využít i při rozmetání lehčích materiálů, například kompostu či drůbežího trusu. Zároveň se ale rozmetadlo dobře nakládá.

Dodané rozmetadlo je vybaveno hydropneumaticky odpruženým podvozkem, tedy tím nejkomfortnějším, čím lze dnes dopravní stroj vybavit. Stroj je obut do velice pěkných pneumatik Michelin Cargo XBib 710/50 R26,5.

Přejeme společnosti Agro 2000 mnoho spokojenosti s novým rozmetadlem Annaburger i se všemi ostatními stroji tohoto východoněmeckého výrobce.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás