Nákupní košík je prázdný

Jednadvacátý Annaburger v Agru Měřín

Úterý 04.10.2016

Překládací vozy Annaburger jsou nejpoužívanější překladače v ČR. Říkáme to často, jsme taky na tento fakt právem pyšní. Mnohdy je to totiž odrazem tvrdé práce prodejců a ostatně i potvrzením, že koncept překládacího vozu Annaburger byl vymyšlen dobře a hlavně funkčně. Ještě aby ne, však se tento koncept vyvinul původně pro český trh. Annaburgery se osvědčily v různých podmínkách.

V Měříně na značku Annaburger vsadili v roce 2005, kdy dorazil tandemový výměnný systém HTS 22.79 s cisternovou nástavbou o objemu 18 m3. Málokdo tušil, že další tandem se koupí až za 11 let. Rozmach techniky Annaburger přišel až v roce 2007, kdy se objednaly první třínápravové výměnné systémy. V roce 2010 jich následovalo dalších 6 kusů. V loňském roce se počet zastavil na rovných 20 kusech, přičemž 17 z nich bylo třínápravových vozů. Dva dvounápravové výměnné systémy byly převzaty s celým podnikem. Všechny stroje byly výměnné systémy. Až do letoška...

Překládací vůz HTS 20.16 má objem 25 m3, byl dodán na kloubové výkyvné nápravě s velkými pneumatikami Michelin 600/55 R26,5. Vůz je vybaven rolovací plachtou, naklápěcí koncovkou na šneku a komfortním elektrohydraulickým ovládáním, které umožňuje vůz agregovat s traktorem s menším počtem hydraulických okruhů. Vůz měl především pomoci při sklizni kukuřice na zrno, kdy se používá výkonný kombajn Claas Lexion 770 s dvanáctiřádkovým adaptérem Conspeed. Důležité je, že na odvoz kukuřice jsou nasazeny kamiony, a zde je role překladače zásadní. Samozřejmě se vůz zapojil s úspěchem i do sklizně obilí.

Překladač jsme zachytili při působení na středisku Drnholec, konkrétně na poli za Mikulovem, doslova co by kamenem dohodil do Rakouska. Vůz byl agregován s traktorem Massey Ferguson 8460 přivážel kukuřici do mobilního šroťáku Romill.

Přejeme společnosti AGRO - Měřín, a.s. mnoho spokojenosti se všemi Annaburgery a vážíme si jejich důvěry.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás