Nákupní košík je prázdný

Jeden z nejlépe vybavených návěsů Annaburger HTS 20.12 byl uveden do provozu

Pondělí 04.10.2021

Důkazem toho je i návěs Annaburger HTS 20.12, který jsme uvedli do provozu na začátku září nedaleko Jičína. Návěs byl samozřejmě hydraulicky odpružen, s čímž u firmy Annaburger souvisí i hydraulické odpružení oje a přední zvedatelná náprava. Zadní náprava, která je většinou náběžně řízená, zde byla vybavena hydraulickým nuceným řízením, což je u tandemů Annaburger velmi raritní záležitost. Díky tomu je ale trvale zablokováno zvedání přední nápravy.

Jako pneumatiky byly poprvé zvoleny nové Micheliny TrailXbib o rozměru 650/55 R26,5. Navíc na výslovné přání zákazníka byl návěs vybaven zesílenými nápravami BPW, které mají větší návěsy 22.12. Zákazník v ten moment dostává větší nosník náprav (150 mm namísto 120 mm) a širší brzdové bubny (180 mm namísto 120 mm). Korba má klasické rozměry 6,5 x 2,3 x 1,8 m a objem 26 m3. Na přání zákazníka byla korba opatřena rolovací plachtou s můstkem, a také přípravou na senážní nástavky. Celý návěs byl pak opatřen speciálním lakováním, které se používá hlavně u výstavních strojů.

Návěs jsme předali soukromému zemědělci, panu Šolcovi z Bašnice, který využívá již jeden návěs HTS 20.12 z roku 2003. Agregován je s traktorem John Deere 6195R a bude používán nejen k odvozu obilí, ale také k odvozu cukrovky od sklízeče Holmer, který pan Šolc používá ve službách.

Gratulujeme k pořízení jednoho z nejlépe vybavených dvounápravových návěsů Annaburger v ČR a přejeme mnoho spokojenosti!


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás