Nákupní košík je prázdný

Hákový nosič Krampe pracuje při ochraně životního prostředí v Německu

Pátek 10.10.2014

Vládní společnost se zkratkou LKN - SH se stará o údržbu a ochranu pobřeží, nádorních parků a moří ve spolkové zemi Šlesvicko - Holštýnsko na severu Německa. Společnost na začátku roku zakoupila hákový nosič Krampe THL 11L na vzduchovém odpružení s možností agregace s kontejnery o délce 5,5 m.

Hákový nosič se používá k údržbě hrází, kanálů, pláží, ale také má velké uplatnění v případě ekologické katastrofy. Pokud by došlo například ke vzniku olejové skvrny na moři, hákový nosič by dopravil na místo speciální kontejner s ochrannými pomůckami a zařízeními. Poté by přivezl další kontejnery, které by se využívaly například pro péči o zasažené živočichy atd. Rychlost je v takovém případě zásadní a použití kontejnerů výrazně snižuje potřebný počet lidí a techniky.

Při výběru hrála roli schopnost agregovat nosič s různými tažnými prostředky a zajistit tak flexibilitu. Rovněž vzduchové odpružení bylo zásadní, protože jednak umožňuje snížení podvozku při natahování kontejnerů a jejich sklápění, a také poskytuje vysoký komfort jízdy při vysokých rychlostech. Hákové nosiče Krampe se mohou udělat v provedení s rychlostí 60 či 80 km/h a v Německu jsou běžně používány za nákladními automobily.

Další možnosti využití hákového nosiče THL 11L uvidíte v produktovém videu firmy Krampe. V případě jakýchkoliv dotazů či poptávek ohledně hákových nosičů nás neváhejte kontaktovat.

 

 


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás