Nákupní košík je prázdný

Firma FM AGRO s.r.o. má nové rozmetadlo Annaburger

Čtvrtek 24.03.2016

Rozmetadla hnoje Annaburger patří k naprosté špičce na trhu. Stále omílanou předností je jedinečná délka ložné plochy 6,8 m u velkého tandemu 22.04, což z tohoto modelu činí jedno z největších dvounápravových rozmetadel na trhu. Mezi další výhody patří hydraulicky odpružená oj, sériově dodávaná zvedatelná náprava, elektrohydraulické ovládání, robustní kloubová náprava s vysokým výkyvem a pneumatiky Michelin 600/55 R26,5.

Takto vybavené rozmetadlo pracuje se značným okamžitým nákladem, rozmetá ve špičkové kvalitě do záběru až 24 metrů a neutužuje zbytečně moc půdu. Pro službaře je obrovskou výhodou široká škála rozmetaných materiálů, od hnoje přes drůbeží trus, komposty, šámu, čistírenské kaly až po vápenec. Komu takové využití rozmetadla nestačí, tak ten může dokoupit senážní nástavbu a vozit ve stroji siláž a senáž.

Firma FM AGRO s.r.o. ze Zdib u Prahy poskytuje služby rozmetadlem hnoje a sklízecí mlátičkou ve středočeském kraji. Rozmetadlo Annaburger HTS 22.04 firma zakoupila na konci loňského roku. Jednalo se o náš předváděcí model za velmi zajímavou cenu. Rozmetadlo bude agregováno traktorem Massey Ferguson MF 7626, který poskytuje s velkou rezervou dostatek výkonu pro rozmetadlo.

Věříme, že firma FM AGRO s.r.o. a její jednatel, pan Moravec, budou s rozmetadlem spokojení. Pro zájemce o takový stroj disponujeme podobným rozmetadlem i se senážní nástavbou z roku 2012 za velmi zajímavou cenu.

V případě zájmu o službu rozmetadlem hnoje Annaburger kontaktuje firmu FM AGRO s.r.o. na telefonním čísle 606 378 955


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás