Nákupní košík je prázdný

Další dva překládací vozy Annaburger směřují k zákazníkům

Pátek 11.04.2014

Překládací vozy Annaburger jsou nerozšířenější překladače v České republice. Je to dané jednak prvotřídními parametry, které obtížně na trhu hledají konkurenty, ale také faktem, že naše firma je dlouhodobým propagátorem použití překládacích vozů a především důsledná osvěta stojí za rozmachem překládacích vozů.

Modely HTS 20.16 mají objem 25 m3 a jsou vybaveny taktéž překládacím šnekem o průměru 550 mm, který je schopný vůz vyprázdnit za 2 minuty. Vozy jsou na kloubové nápravě a oba mají plachtu a hydraulicky výkyvnou koncovku šneku. Starší vůz byl dvakrát nasazen v Německu na předvádění, má náběžnou nápravu a velké pneumatiky Alliance 700/50 - 26,5. Dále je vybaven i hydraulicky odpruženou ojí, komfortní elektrohydraulikou a přípravou na hydraulický pohon šneku pro hnojiva. Pro zákazníka je to již druhý překládací vůz Annaburger.

Druhý vůz byl nepoužitý, původně určen pro zákazníka v Bulharsku. Vůz má pevnou nápravu, pneumatiky Alliance 700/50 - 22,5, parabolicky odpruženou oj a je vybaven hydraulickým pohonem pro osivo.

Oba překládací vozy budou shodou okolností nasazeny v těsné blízkosti hlavního města, každý na opačném konci. O jejich nasazení budeme informovat v dalších novinkách. Přejeme oběma majitelům mnoho spokojenosti s technikou Annaburger.

 


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás