Nákupní košík je prázdný

Annaburgery při sklizni senáže v Horním Bradle

Čtvrtek 06.06.2019

Jako první Annaburger byl dodán do Horního Bradla dvounápravový návěs s výtlačným čelem Annaburger HTS 22.17 Schubmax. Psal se rok 2010. Velký objem předurčoval Schubmax hlavně k odvozu senáže a siláže pro potřeby živočišné výroby i bioplynové stanice, ale návěs se používá i k převážení obilí, hnojů a cukrovarnických řízků.

Kromě Schubmaxu jezdil od řezačky i zatím poslední Annaburger - výměnný systém HTS 22.79 s korbou o celkovém objemu 37 kubíků. Jedná se o českou klasiku - hydraulicky odpružený výměnný systém s pneumatikami Michelin 600/55 R26,5. Krom korby má podvozek i rozmetací nástavbu. Pozoruhodná byla agregace, kdy výměnný systém tahal traktor Claas o výkonu pouhých 155 koní. A to v okolí Horního Bradla rozhodně nejsou roviny.

Ostatní dva Annaburgery jsou připraveny vozit digestát hned po skončení senáží, a jedná se o 18ti kubíkovou cisternu Annaburger HTS 22.27 s hadicovým aplikátorem, a druhý výměnný systém HTS 22.79 s cisternovou nástavbou a botkovým aplikátorem. Tím ale výčet strojů od CRS Marketing nekončí. V Bradle jezdí i návěs Krampe BB 600 a skvělou práci odvádí míchadlo Vakutec s prodloužením.

Těší nás, že v Horním Bradle vsadili na dopravní techniku Annaburger.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás