Nákupní košík je prázdný

Annaburger na Dni otevřených dveří společnosti Daňhel Agro a.s.

Středa 28.05.2014

Firma Daňhel Agro a.s. patří dlouhodobě mezi nejlepší prodejce techniky Annaburger. Ze svých středisek v Týně nad Vltavou a ve Lbosíně u Divišova zajišťuje nejen samotný prodej, ale i kvalitní servis. Zájemcům poskytuje i služby zemědělskou technikou od klasických polních prací až po sklizeň obilí, senáží a siláží. I ve službách provozuje nemálo strojů Annaburger. V letošním roce se firmě Daňhel v prodeji Annaburgerů daří a ještě několikrát se v nejbližší době o ní zmíníme na našich stránkách.

Den otevřených dveří byl poznamenán nepřízní počasí, ale to nezabránilo hojnému počtu návštěvníků, aby si našli cestu do Týna nad Vltavou. K vidění byly traktory John Deere o výkonu od 100 do 600 koní, sklízecí mlátičky, řezačky, lisy, samochodný postřikovač, technika na zpracování půdy Lemken a další stroje. Že se firma Daňhel stará o své zákazníky precizně bylo zřejmé i z faktu, že areál firmy navštívil velký počet žáčků přilehlých základních škol, kterým byla ukázána veškerá zemědělská technika a dostali tak první lekce z toho, jak pěstovat obilí a chovat zvířata a jaké stroje se k tomu používají. Zákazníky je totiž nutné opečovávat již od útlého věku.Pro návštěvníky byly připraveny odborné přednášky o vystavené technice, a také výborné pohoštění v podobě grilovaných prasátek a výborných jeleních klobás. Pro milovníky adrenalinu bylo připravené svezení vozítky Gator.

Z techniky Annaburger byl vystaven jednoúčelový návěs HTS 22.12. Tento návěs je nejpopulárnější z produkce naší firmy. Korba je 7 m dlouhá, 1,8m vysoká, objem tedy činí 29 m3. Podvozek byl již klasicky hydropneumaticky odpružen, pneumatiky jak jinak než Michelin 600/55 R26,5. Vůz je vybaven také plachtou a senážními nástavky o výšce 550 mm. Návěs byl zapřažen za traktor John Deere 6210R a celá tato souprava patří od letošního jara panu Šanjberkovi ze střeních Čech. Jedná se o ideální soupravu lehkého traktoru a největšího návěsu na dvou nápravách. Stále častěji uvádíme na našich stránkách, že toto je budoucnost zemědělské dopravy.

Druhým vystaveným strojem bylo kombinované rozmetadlo hnoje HTS 29.07 Teleliner v provedení jako senážní vůz. Při rozmetání stroj používá tříválcové rozmetací ústrojí, které rozhodí materiál na šířku až 24 metrů. Podvozek je hydropneumaticky odpružen a je vybaven nuceným řízení náprav. Za povšimnutí stojí i obutí Michelin 710/50 R26,5. Vůz je vybaven mechanickým ryhlovyprazdňováním, které zajistí vyprázdnění vozu za cca 1 minutu. Objem vozu v provedení rozmetadlo je cca 21 m3, v provedení senážní vůz pak přes 35 m3.

Děkujeme firmě Daňhel Agro a.s. za pozvání a pohoštění na této povedené akci a těm, kteří se nemohli do Týna podívat, snad postačí velmi povedené video.

 

 


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás